Kabeh Kategori

Sade Panas
Tampilan Produk

Lembar kothong pc merek kita, lembaran pc padhet lan profil PC sing ngerti jumlahe sing stabil lan kasedhiya ing macem-macem macem-macem kanthi spesifikasi lengkap, saengga bisa nyukupi kabutuhan pelanggan sing beda.

100% lembaran rumah kaca polikarbonat rumah kaca lexan perawan
100% lembaran rumah kaca polikarbonat rumah kaca lexan perawan

Jeneng produk: polycarbonate multiwall sheet
Tipe: Hollow sheet
Bahan: Polikarbonat

Ndeleng liyane >>
Hot sade kualitas dhuwur pc plastik bahan baku scratch padhet roofing sunroof polycarbonate sheet
Hot sade kualitas dhuwur pc plastik bahan baku scratch padhet roofing sunroof polycarbonate sheet

Item name: colored pc sheet
Sheet size: 1220*2440mm or customized
Sheet thickness: 1.5-20mm or customized
Sheet color: colored customized

Ndeleng liyane >>
10 taun njamin Transparan PC plastik Roof Sheet polycarbonate corrugated kanggo Bangunan gendheng griya ijo kamar srengenge
10 taun njamin Transparan PC plastik Roof Sheet polycarbonate corrugated kanggo Bangunan gendheng griya ijo kamar srengenge

Pesthekake yen kedadeyan cahya sing katon bisa nglindhungi panas sabisane, padha karo panel biasa kanthi efek hemat energi sing luwih apik sing diisolasi saka sinar ultraviolet, rating geni sing dhuwur lan kapasitas tahan tekanan sing kuwat.

Ndeleng liyane >>
Pabrik penjualan langsung omah kaca UV lembaran polikarbonat bergelombang transparan
Pabrik penjualan langsung omah kaca UV lembaran polikarbonat bergelombang transparan

Jeneng Produk: Tiket pesawat termal, boarding pass, boarding pass maskapai
Material: PC
Jeneng merek: Nilin
Werna: Disesuaikan
Ukuran: 50000 * 1220mm Ukuran khusus

Ndeleng liyane >>
Pabrik langsung Reflektif cermin foil stiker dinding kaca plastik 1mm tebal perak emas cermin lembaran akrilik
Pabrik langsung Reflektif cermin foil stiker dinding kaca plastik 1mm tebal perak emas cermin lembaran akrilik

Jeneng produk: Lembaran akrilik cermin
Tipe: Lembaran Akrilik
Bahan: Acrylic
Jeneng merek: NILIN
Kekandelan: 1-80mm
Ukuran: 1220 * 2440mm utawa ukuran khusus.
Werna: Transparan, biru, tembaga, ijo, opal utawa warna khusus

Ndeleng liyane >>

Kaluwihan saka Bahan Anyar

Pangembangan lan Kustomisasi Papan PC Berkualitas Tinggi

首页-Kaluwihan

kita duwe
akeh Cilik banget

Lembar kothong pc merek kita, lembaran pc padhet lan profil PC sing ngerti jumlahe sing stabil lan kasedhiya ing macem-macem macem-macem kanthi spesifikasi lengkap, saengga bisa nyukupi kabutuhan pelanggan sing beda.

selaras Model Bisnis

Rekomendasi Produk Miturut Kebutuhan Pelanggan, Ngleksanakake Kustomisasi Lan Nyedhiyakake Solusi

Amarga ana 300 karyawan, luwih saka 50% yaiku insinyur lan buruh sing trampil, dheweke ketat karo awake dhewe lan ngerteni saben langkah kerjane. Dheweke terus kerja keras kanggo nggawe produk kebak pelanggan.

whatsapp